Contact opnemen

Heb je interesse gekregen in de diensten die wij aanbieden? Heb je een bedrijf dat vooral online actief is met een eigen website en val je onder de kleinere bedrijven met tien of minder werknemers in vaste dienst? Wil je meer halen uit het bedrijf door kleine of grote aanpassingen te doen en sta je open voor adviezen? Dan kun je direct contact met ons opnemen. Op dit moment hebben we nog ruimte om meer klanten aan te nemen, maar bij tien klanten in totaal gooien we de boel weer op slot zodat we onze aandacht maximaal kunnen besteden aan de klanten die we hebben. We raden je daarom aan om niet te lang wachten met het contact leggen met ons.

Urban Consult is te bereiken via het contactformulier hieronder. Wanneer je meer informatie wilt geven of graag berichten verstuurt met een bepaalde opmaak erin, dan kun je ook gebruikmaken van ons mailadres dat hieronder aangegeven staat. Wanneer we eenmaal contact hebben met elkaar, verstrekken we verdere contactgegevens. Zo maken we dagelijks gebruik van Skype en WhatsApp voor onze klanten en kunnen we ook telefonisch bereikt worden wanneer hier eerst een afspraak voor gemaakt is.

Wil je liever bij ons langskomen omdat je documenten wilt laten zien, of wil je dat we bij jou langskomen zodat we direct kunnen kijken naar jouw bedrijf en de inrichting van het bedrijf? Geef dit dan even aan via het contactformulier. We vragen een kleine vergoeding voor alle locaties buiten Limburg, maar proberen bezoeken vaak te combineren zodat de kosten lager uit zullen vallen. Langskomen kan alleen op afspraak omdat we in een gesloten gebouw zitten dat gedeeld wordt met andere bedrijven. Afspraken op kantoor kunnen alleen op maandagmorgen, dinsdagmorgen en donderdagmiddag omdat dit de momenten zijn waarop het hele team aanwezig is. Afspraken op locatie moeten minstens drie weken in het voren gepland worden, houd hier dus rekening mee. Bij het afboeken van de afspraak zullen de kosten doorgerekend worden naar de klant, omdat wij op deze manier niet kunnen doen wat wij graag willen.